ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τετάρτη 5/6/2024

Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε πως οι εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την ανάδειξη Δ.Σ. , Ε.Ε., αντιπροσώπων  στη ΔΟΕ και στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ θα επαναληφθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στα ίδια εκλογικά τμήματα και με τον ίδιο τρόπο .

Μια λάθος παραμετροποίηση του «τύπου» της ψηφοφορίας δημιούργησε το ζήτημα και αποτυπώθηκε εσφαλμένα από το σύστημα ΖΕΥΣ . Αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως το σύστημα είναι αδιάβλητο και ότι όταν γίνει λάθος αυτό εντοπίζεται αμέσως  από το ίδιο το σύστημα .

Το απερχόμενο  Δ.Σ. του Συλλόγου αντιλαμβάνεται την τεράστια αναστάτωση που προκλήθηκε , που ωστόσο δεν είναι δική του ευθύνη.

Όμως επειδή δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά σε μια τόσο σπουδαία και σημαντική διαδικασία, τη διαδικασία των εκλογών  ,οργανώνει επαναληπτικές εκλογές και ζητά τη μαζική σας συμμετοχή και πάλι .

Με γνώμονα και οδηγό τη διασφάλιση μιας δημοκρατικής διαδικασίας προκειμένου να αγωνιστούμε για τα σοβαρά ζητήματα του κλάδου .

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.