ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2023 το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία  το 2ο  τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων «Δ. Γατόπουλος -Λ. Σουρλά» στο Derneki Sports Park της Χαλκίδας. Πήραν μέρος 19 ομάδες κοριτσιών και αγοριών από σχολεία του Συλλόγου μας . Οι μαθητές μας, οι δάσκαλοι – προπονητές τους καθώς και οι γονείς και συνοδοί τους,επέδειξαν ήθος ,υπομονή , επιμονή , ομαδικότητα και κυρίως ευγενή άμιλλα δείχνοντας με εμφαντικό τρόπο,  πως ο μόνος δρόμος για όλους μας, για τον αθλητισμό ,για τη ζωή ,  είναι αυτός  που μας δείχνουν οι νέοι, οι μαθητές μας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της ποδοσφαιρικής συνάντησης των σχολείων μας :

Το χώρο που μας φιλοξένησε και το άψογο προσωπικό  , το Περιφερειακό Τμήμα  Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας για την νοσηλευτική κάλυψη των αγώνων , την σχολική Νοσηλεύτρια του 5ου Δ.Σ. Χαλκίδας Ε.  Βοργιά ,τους διαιτητές των αγώνων Καρρά Δ. και Τσολακίδη Α. ,  τους δ/ντές και δ/ντριες των σχολείων που συμμετείχαν , τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν και βοήθησαν τα μέγιστα τους μαθητές να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων, τους γονείς και συνοδούς των παιδιών που έφεραν τα παιδιά τους για να πάρουν μέρος σε αυτή την υπέροχη γιορτή του αθλητισμού και της χαράς .Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους υπεύθυνους της δομής φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας που έφεραν τους μαθητές των σχολείων να πάρουν μέρος στο τουρνουά .

Κυρίως όμως το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πήραν μέρος σε αυτούς τους συναρπαστικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο .

Για την ιστορία στα κορίτσια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των κοριτσιών του 24ου Δ.Σ. Χαλκίδας και στα αγόρια η ομάδα του 9ου Δ.Σ.Χαλκίδας  .

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.