ΑΠΕΡΓΙΑ – 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο αγώνας για την αποτροπή της εφαρμογής της αντιδραστικής αξιολόγησης που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση συνεχίζεται, κλιμακώνεται και θα είναι νικηφόρος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σας καλεί να πάρετε μέρος στην μεγάλη πανεκπαιδευτική απεργία που κήρυξε η Δ.Ο.Ε. την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου .

Σας καλεί να πάρετε μέρος σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που έχει οργανώσει και αποφασίσει η Ομοσπονδία (απεργία -αποχή , στάσεις εργασίας και ότι άλλο περιγράφεται στα βήματα για την απεργία αποχή στην αξιολόγηση). Να απαντήσουμε όλοι μαζί ! Να γίνουμε το εμπόδιο ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Κυβέρνησης. Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά.
Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τους εκπαιδευτικούς την ημέρα της απεργίας, Τετάρτη 15/2/2023 , σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία Στέλιου Μαργαρίτη (πίσω από τα δικαστήρια )και στη συνέχεια πορεία με κατεύθυνση τις δύο Δ/νσεις Α/θμιας και Δ/θμιας για παράσταση διαμαρτυρίας με βασικά θέματα την αξιολόγηση και την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων.
Η πρώτη μαζική αποφασιστική απάντηση του Κλάδου θα δοθεί στις 15 του Φλεβάρη στην πανεκπαιδευτική απεργία. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν στην απεργία και στην συγκέντρωση .

Όλοι/ες στην απεργία στις 15/2
Όλοι/ες στην απεργία – αποχή
Όλοι/ες στις στάσεις εργασίας

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.