Αποκατάσταση της αλήθειας!

ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι

Οι ψίθυροι ποτέ δεν μας αρκούν.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ενημερώνει τα μέλη του για τις ενέργειες που έκανε, από το τέλος Νοέμβρη, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε στο 10ο Δ.Σ. Χαλκίδας και την Ε.Δ.Ε. που διενεργήθηκε για δύο συναδέλφισσες του σχολείου.

  1. Ανακοίνωση με την οποία απαίτησε την κάλυψη όλων των κενών που προέκυψαν από δικαιολογημένες άδειες συναδέλφων
  2. Επίσκεψη μελών Δ.Σ. και του Προέδρου στο 10ο Δ.Σ. για ενημέρωση από τον Σύλλογο Διδασκόντων και την Δ/ντρια του σχολείου για το θέμα που προέκυψε
  3. Έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου όπου συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα με παρουσία της μίας από τις δύο συναδέλφισσες του 10ου Δ.Σ. Χαλκίδας και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
  • Ανακοίνωση με την οποία ο Σύλλογος ζήτησε να σταματήσει η Ε.Δ.Ε. και δήλωσε τη συμπαράστασή του στους εκπ/κούς του 10ου Δ.Σ.
  • Οικονομική κάλυψη από το Ταμείο του Συλλόγου για τη νομική στήριξη των συναδέλφων από δικηγόρο της επιλογής τους στη διαδικασία του ελέγχου
  • Ενημέρωση της Δ.Ο.Ε. και των ΜΜΕ
  1. Ανακοίνωση από την ΔΟΕ για την παύση της πειθαρχικής διαδικασίας
  2. Παρεμβάσεις του Συλλόγου στη Δ/νση ΠΕ Εύβοιας

Επισημαίνουμε πως ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας έχει ως πρωταρχικό μέλημά του την αμέριστη στήριξη των δίκαιων και νόμιμων δικαιωμάτων των συναδέλφων, αλλά και των μορφωτικών αναγκών των μαθητών για τα οποία θα συνεχίσει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις.

Δεν μπορεί βέβαια να συμμετέχει σε διαμαρτυρίες κομματικού χαρακτήρα,αλλά σε δράσεις και κινητοποιήσεις που οργανώνονται από την Δ.Ο.Ε.,την Α.ΔΕ.Δ.Υ. και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.