Αποστολές στη Β. Εύβοια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας τη Δευτέρα  23/8/2021 και την Τετάρτη 25/8/2021 πραγματοποίησε την 4η και την 5η αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ζωοτροφών στις περιοχές που επλήγησαν από την πύρινη καταστροφή.

Τα είδη αυτά μοιράστηκαν από σπίτι σε σπίτι στα χωριά Κούλουρο,Μαρούλι, Βουτάς, Αμέλαντες, Αχλάδι, Κοτσικιά, Κεράμεια, Παλαιόβρυση, Αγία Άννα.

Για μια ακόμη φορά το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους συναδέλφους, για την τεράστια προσφορά αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας. Ευχαριστεί τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις περιοχές και που έγιναν όλες αυτές τις μέρες οι οδηγοί και οι βοηθοί μας στις αποστολές. Τους ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά και τους υποσχόμαστε πως το Δ.Σ. του Συλλόγου θα είναι εκεί και όταν όλοι οι άλλοι τους «ξεχάσουν». Θα είναι εκεί για να θυμίζει σε όλους αυτούς που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την καταστροφή του νησιού μας, του τόπου τους πως είναι πια η ώρα των έργων κι όχι των λόγων. Είναι η ώρα των πράξεων για να μπορέσουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να μείνουν στον τόπο τους και να τον διώξουν το μαύρο από τα χωριά τους και την ψυχή τους.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας συνεχίζει σε συνεννόηση με Συλλόγους Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων συλλογή και αποστολή στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών μαθητικού υλικού. Είμαστε σε επαφή με τους διευθυντές των σχολείων και για στοχευμένες δράσεις στο πλαίσιο των ομάδων του Συλλόγου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που καταστράφηκαν,στους νέους της περιοχής, στους μαθητές μας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.