Δημοτικό σχολείο Βαθέος -Αυλίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 28/05/2021 ένα εξαιρετικά σημαντικό περιστατικό έλαβε χώρα στο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο ΒαθέοςΑυλίδας κατά την διάρκεια του οποίου οι εκπαιδευτικοί προστάτεψαν με επιτυχία την ασφάλεια των μαθητών.

Συγκεκριμένα κάποιος εξωσχολικός, αναστάτωσε τη λειτουργία του σχολείου και επιτέθηκε στον Διευθυντή και στους εκπαιδευτικούς που του ζήτησαν να απομακρυνθεί. Ο Σύλλογος Διδασκόντων σε αυτή την δύσκολη στιγμή για το σχολείο, λειτούργησε άψογα και ακαριαία αποτρέποντας οποιαδήποτε απειλή και προστατεύοντας τους μαθητές.

Οι εκπαιδευτικοί δεν δίστασαν να διακινδυνεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα πράττοντας το καθήκον τους.Εφάρμοσαν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο τα πρωτόκολλα διαχείρισης κρίσης και απέτρεψαν τα χειρότερα. Με την συνδρομή της αστυνομίας το άτομο αυτό συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το χώρο του σχολείου και το περιστατικό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών συγχαίρει τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή του Σχολείου για τον άψογο, ασφαλή, επαγγελματικό και συλλογικό τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλες/όλους τις /τους εκπαιδευτικούς και μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ΒαθέοςΑυλίδας.

 

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Λάμπρος Γιαννούχος                 Έφη Βαρβάρου

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.