Παιδικές θεατρικές παραστάσεις για σχολεία

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 12ΑΘΛΟΙ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας προσκαλεί τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων να παρακολουθήσουν τη νέα θεατρική παράσταση της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ του Φώτη Σπύρου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ»στο θέατρο Παπαδημητρίου στις 11, 12, 13, 16, 17, 18, και 19 Μαρτίου 2020.

Ώρες παραστάσεων 9.00-10.30 και 11.00 – 12.30.

Κρατήσεις: Λάμπρος Γιαννούχος  6972725490

Ο μεγαλύτερος ήρωας της  ελληνικής μυθολογίας. Ο δυνατότερος απ’όλους τους ανθρώπους που έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αγαπητός της ανθρωπότητας. Με τους άθλους του τα παιδιά διδάχτηκαν, ταξίδεψαν, κατανόησαντηνδύναμητηςθέλησηςκαιονειρεύτηκαν.

Είναι η πραγματική ιστορία του Ηρακλή βασισμένη στην μυθολογία ακολουθώντας την ζωή του, και βέβαια τους άθλους του.

Μυθικά θηρία με πολλά κεφάλια, άγρια ζώα με σιδερένια νύχια και ρουθούνια που βγάζουν φωτιές,γυναίκες υπερβολικά δυνατές … πρόσωπα σημαδιακά της ιστορίας περνάνε από την σκηνή καθώς ο Ηρακλής προσπαθεί να φέρει εις πέρας τους 12 άθλους που του υποδεικνύει ο Βασιλιάς Ευρυσθέας και έτσι να λυτρωθεί από τον φόνο της γυναίκας του που άδικα έκανε παρασυρμένος από την θέα Ήρα.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΣΠΥΡΟΥ και η εταιρία θεατρικών θεαμάτων LONG VEHICLE PRODUCTIONS μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της, τον ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου, που είδαν χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει και φέτος παρουσιάζοντας το έργο «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ»

Την παράσταση υπογράφει ο Φώτης Σπύρος, ο οποίος με τρόπο μοναδικό εμπνέει και μεταδίδει σε μικρούς και μεγάλους την αγάπη και τον σεβασμό για τον άνθρωπο, το συναίσθημα, την ιστορία, το θέατρο.

Ταπαιδιάθαέχουντηνευκαιρίαναπαρακολουθήσουν: τη γέννηση και τη ζωή του ήρωα, τους άθλους του και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο. Μια άρτια παραγωγή σπουδαίων προδιαγραφών, με καταξιωμένους συντελεστές και αγαπημένους ηθοποιούς των παιδιών και των οικογενειών τους.

KEIMENO-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φώτης Σπύρος

ΣΚΗΝΙΚΑ –ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Νάγια Ζαχαράτου

ΚΙΝΗΣΗ –ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ηλίας Μπαγεώργος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ –ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Θωμάς Χαρέλας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χρήστος Παπαθανασίου

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΚΗΝΗΣ: Δημήτρης Τσινάρης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Φλάβιους Νεάγκου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Υπατία Κορνάρου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ: Ντίνα Ζαφειρίου

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Κωνσταντίνος Πλωτάς

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Φωτεινή Κοσμάτου – Ιωάννα Πετρίδου

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Αγλαΐα Παγώνα

Παίζουν: Χρύσα Κλούβα, Νίκος Χρηστίδης, Δημήτρης Καμπόλης, Φλάβιους Νεάγκου και ο Φώτης Σπύρος.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

-Ποτέ ένας ήρωας δεν σου έμοιαζε τόσο-

Η παράσταση μας δεν θα επιδιώξει να προκαλέσει στους θεατές -για μια ακόμα φορά- τον θαυμασμό για την σωματική ρώμη του Ηρακλή, τα μεγάλα του μπράτσα και το υπερφυσικό του ύψος. Να καλλιεργήσει για μια ακόμα φορά το πρότυπο-στερεότυπο της υπερβολικής μυϊκής δύναμης του μυθικού Ηρακλή

Παρουσιάζουμε έναν Γήινο Ηρακλή…τόσο γήινο που μοιάζει θεϊκός. Ένα πρότυπο αρετής, δικαιοσύνης και ανδρείας.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ !!!

 

Ο Πρόεδρος                                                                                     Η Γραμματέας

Λάμπρος Γιαννούχος                                                                    Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.