Ανακοίνωση για Βελτίωση Θέσεων

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας είχε ενημέρωση ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας θα προέβαινε σε βελτιώσεις θέσεων των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Την 1η Οκτωβρίου το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΠΥΣΠΕ συνήλθε σε συνεδρίαση ώστε να εξεταστούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και να βγουν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις σύννομες διαδικασίες και την διαφάνεια που πρέπει τέτοιων καταστάσεων.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, έγινε δέκτης πολλών τηλεφωνικών παραπόνων, καταγγελτικών, σχετικά με το ζήτημα της βελτίωσης θέσης αναπληρωτών. Επισημάνουμε ότι ικανοποιήθηκαν ελάχιστες αιτήσεις βελτίωσης θέσεων και τέθηκε το θέμα της διαφάνειας αλλά και με ποιακριτήρια τελικά αποφασίστηκαν κάποιες να ικανοποιηθούν και κάποιες άλλες όχι.Ζητάμε πλήρη διαφάνεια στη διαδικασία βελτίωσης θέσης των εκπαιδευτικών, αξιοκρατία , δικαιοσύνη και ικανοποίηση όλων των αιτήσεων καθώς και έγκαιρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων συναδέλφων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαφυλάξουμε σαν «κόρη οφθαλμού» την ισότητα και την ισονομία μεταξύ μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λ.ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ                                ΕΦΗ ΒΑΡΒΑΡΟΥ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.