Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας – Απόφαση για 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 01/02/2019

Ο σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, που έχει εξαγγείλει η ΔΟΕ ενάντια στο σύστημα προσλήψεων και διορισμών,.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας, να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στο συλλαλητήριο, κηρύσσεται 3ωρη στάση εργασίας από τη ΔΟΕ (3 τελευταίες ώρες του πρωινού και 3 πρώτες του απογευματινού προγράμματος) και μια επιπλέον τρίωρη στάση από το σύλλογο μας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ότι όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για αληθινή στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης και για ένα δίκαιο σύστημα προσλήψεων και διορισμών με αναγνώριση της εργασίας των συναδέλφων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το δημόσιο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια.

Αγωνιζόμαστε για:

  • Άμεσους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών σε όλες τις ανάγκες της εκπαίδευσης σύμφωνα με τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος
  • Αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών
  • Κανένας αναπληρωτής να μην μείνει χωρίς δουλειά τον Σεπτέμβρη
  • Ίσα δικαιώματα μόνιμων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Ο Σύλλογος θα έχει λεωφορείο για τη μεταφορά στην Αθήνα μόνο στην περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή την οποία πρέπει να δηλώσετε στην Βέτα Κορωναίου 6974341868

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                 Η γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                         Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.