Νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ο αγώνας συνεχίζεται, συλλογικά, με πίστη, καθαρές θέσεις, δυναμική και αξιοπρεπή παρουσία, για το σχολείο που μας αξίζει, για το δικαίωμα και τις ισοδύναμες ευκαιρίες στην εργασία.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Δ.Ο.Ε. την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019).

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας, να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή την Πέμπτη 17/1/2019 και ώρα 11:00 π. μ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό μέτωπο αγώνα, για το Δημόσιο σχολείο που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί.

Συμμετέχουμε…γιατί η μη συμμετοχή είναι ανοχή και αποδοχή…!

Υπερασπιζόμαστε τις ισοδύναμες ευκαιρίες, την αξιοκρατία το δικαίωμα σε μια ζωή αξιοπρέπειας!

(θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση μας 9.00 από το Βούρκο, την οποία δηλώνετε στη Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 )                        

Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ψήφισης η κινητοποίηση θα μεταφερθεί αναλόγως.

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                                             Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.