Ανακοίνωση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που προσλήφθηκαν φέτος στην Εύβοια!!!

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μαζί της ένας διαρκής αγώνας για ποιοτικότερο σχολείο, τόσο για τους μαθητές μας, όσο και για τους συναδέλφους μας!

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγωνία σας και τα προβλήματά σας, ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι «βαλίτσα» που κάθε χρόνο αλλάζει τόπο, κατανοούμε τις δυσκολίες που κάθε χρόνο καλείστε να αντιμετωπίσετε …..όμως είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε και να νιώθετε ότι ήρθατε σε έναν «οικείο» νομό και σε έναν ακόμα πιο οικείο Σύλλογο!

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την επίλυση των προβλημάτων της Παιδείας, με αγώνα στην πρώτη γραμμή, οργανώνοντας δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όλοι μαζί για:

• Το κουτσουρεμένο – φτωχό σχολείο των 8.15 – 13.15.
• Το ολοήμερο που πια δεν έχει μόνιμο και αποκλειστικό δάσκαλο.
• Τη δίχρονη που νομοθετήθηκε, μα παραμένει στάσιμη και ανεφάρμοστη στην πράξη.
• Την κακομοιριά των μικρών επιχορηγήσεων για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.
• Την κατάργηση των μόνιμων διορισμών και την περικοπή των οργανικών θέσεων, που διαρκώς στροβιλίζεται στο μυαλό των αρμόδιων της κυβέρνησης.
• Τη διαμόρφωση όρων μονιμότητας στους αναπληρωτές, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και κάθε χρόνο αναπληρώνουν τους εαυτούς τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο για τα απλά καθημερινά αλλά και για όλες τις συλλογικές διεκδικήσεις.

Ενημερώστε μας, επικοινωνήστε μαζί μας, γνωστοποιήστε το πρόβλημά σας.. συμμετέχετε…

Καλό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς…. με ελπίδα, πίστη, επιμονή και αγώνα, για την επίτευξη των στόχων, των προσδοκιών και των διεκδικήσεων μας, για το Δημόσιο σχολείο που αξίζει να έχουμε!

Καλώς μας ήρθατε!!!!!

Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι θελήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πρόεδρος :Βέτα Κορωναίου (6974341868)

Γενική Γραμματέας: Βαρβάρου Έφη( 6981005877)

Αντιπρόεδρος :Γοδέβενου Ελένη (6977256584)

Ταμίας :Μπλέτσας Χρήστος (6972006814)

Μέλη : Γιαννούχος Λάμπρος (6972725490),

Εριφίλη Βουγιούκα(6944420563)

Γαλανού Άννα (6978176622)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.