Ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Την ιστορική μέρα της φετινής Πρωτομαγιάς θα την γιορτάσουμε κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες περιορισμού της κυκλοφορίας, περιορισμού της δυνατότητάς μας να συγκεντρωθούμε και να διαδηλώσουμε. Ας ενώσουμε τη φωνή μας για αντίσταση και πάλη ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στον πόλεμο, στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό.
Για μας τους εκπαιδευτικούς ο φετινός εορτασμός έρχεται με κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού και λίγο πριν την ψήφιση ενός αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ .
Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανατρέψουμε όλες τις αντιεκπαιδευτικές αδιέξοδες και αντικοινωνικές πολιτικές που οδηγούν την παιδεία στην οπισθοδρόμηση και τον συντηρητισμό.
Όλοι μαζί δηλώνουμε και διεκδικούμε τα αιτήματά μας τιμώντας εκείνους που θυσιάστηκαν και υπερασπίστηκαν με την ίδια της τους τη ζωή τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη.
Αγωνιζόμαστε να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας .
Ο Πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας
Λάμπρος Γιαννούχος                                  Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.