Επιμορφωτικές συναντήσεις για τους νέους διαδραστικούς πίνακες

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς σε αρκετά σχολεία τοποθετήθηκαν νέοι διαδραστικοί πίνακες στα σχολεία από το Υπουργείο Παιδείας και μέχρι τώρα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να επιμορφώσει τους εκπαιδευτικούς τουλάχιστον στη χρήση και στην αξιοποίηση των εργαλείων αυτών στην εκπαιδευτική διαδικασία . Ο κίνδυνος να παραμείνουν ανενεργοί  και αναξιοποίητοι είναι μεγάλος .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς μέλη του  σε αυτό που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις τάξεις τους,  οργανώνει επιμορφωτικές συναντήσεις στο 4ο Δ. Σ. Χαλκίδας με την βοήθεια του συναδέλφου Κυριάκου Νίκου στη χρήση των νέων διαδραστικών πινάκων.(προτεραιότητα θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που έχουν στις τάξεις τους καινούριους διαδραστικούς πίνακες)

Καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή για τις  συναντήσεις αυτές στο μέιλ του συλλόγου με βάση το παρακάτω πρόγραμμα :

Ώρα 1η συνάντηση -Τετάρτη 18/10/23 2η συνάντηση -Τετάρτη 25/10/23
5.00-6.30 Πρώτη ώρα Πρώτη ώρα
7.00-8.30 Δεύτερη ώρα Δεύτερη ώρα

 

Κάθε εκπαιδευτικός θα δηλώσει σε μία από τις τέσσερις αυτές συναντήσεις .

Προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής μέχρι 16/10/2023 .

Εάν υπάρξει έντονο ενδιαφέρον οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα επαναληφθούν για να ικανοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι .

Περισσότερες πληροφορίες : Γιαννούχος Λάμπρος ,τηλέφωνο : 6972725490

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.