ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τουρνουά ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων.

 

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων «Δημήτρης Γατόπουλος – Λουκία Σούρλα», για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, αφιερωμένο στη μνήμη των συναδέλφων γυμναστών. Τα σχολεία που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Οι ομάδες δύναται να αποτελούνται από 8 ως 12 παίκτες ή παίκτριες, 6 βασικοί και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί. Για τη συμμετοχή των παικτών – παικτριών πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ το ΑΔΥΜ. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών και θα σφυρίζονται από διαιτητές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα συνοδεύονται από τους γονείς και κηδεμόνες τους. Στον αγωνιστικό χώρο θα παραβρίσκονται νοσηλευτές και διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια, στον πρώτο νικητή και κύπελλο, βραβείο πρώτου σκόρερ, καθώς και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Ημερομηνία διεξαγωγής Σάββατο 13, Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στο Derneki Sports Park, Μύτικας.

Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών, θα υπάρξει ενημέρωση για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και πιθανόν και για δεύτερο σαββατοκύριακο, αν υπάρξουν πολλές συμμετοχές, καθώς και για τους ομίλους των ομάδων στον προκριματικό γύρο.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.