ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας και στο ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου δύο σετ συσκευών ωτοσκ/οφθαλμ. ΗΕΙΝΕ ΒΕΤΑ 400/200 2,5V.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά και  τη σπουδαιότητα του έργου των ιατρών και του προσωπικού του  Νοσοκομείου της πόλης  σε όλους μας ,αλλά κυρίως στα μικρά παιδιά ,τους μαθητές μας , με έσοδα από παζάρι που οργάνωσε η ομάδα εικαστικών του Συλλόγου και από τις συνδρομές των μελών  αγόρασε και δώρισε αυτές τις δύο  συσκευές .

Ο αγώνας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ήταν , είναι και θα είναι  για ισοδύναμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην υγεία των παιδιών της πόλης μας . Είναι βέβαιο πως η στελέχωση ,οι υποδομές και η λειτουργία της Υγείας και της Παιδείας αφορούν το κράτος αποκλειστικά , παρόλα αυτά όμως εμείς οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούμε να παραμένουμε αμέτοχοι . Η προσφορά μας  αυτή είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει το έργο των ιατρών στην ασφαλέστερη περίθαλψη των μικρών πολιτών του Νομού μας.

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.