ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τρίτη 7/3/2023 στην πλατεία Στέλιου Μαργαρίτη (πίσω από τα δικαστήρια ) μαζικά οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πήραν μέρος   στην  σιωπηρή καθιστική διαμαρτυρία, που διοργανώθηκε από το  Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας για το «έγκλημα» των Τεμπών.

Οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου συμμετέχουν σε κάθε δράση που οργανώνει η ομοσπονδία μας  η ΔΟΕ και  η ΑΔΕΔΥ και απαιτούν να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την εθνική  τραγωδία και να αποδοθούν οι  ευθύνες σε όλους ανεξαιρέτως  τους εμπλεκόμενους . Η  ασφάλεια των μετακινήσεων, η ποιότητά τους και τελικά οι ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να  θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους και της κρατικής και εγκληματικής  αδιαφορίας.

Είναι σίγουρο πως δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε μέχρι να αποδοθούν σε όλους οι ευθύνες . Είναι σίγουρο πως θα ενώσουμε τη φωνή μας με κάθε πολίτη, με κάθε εργαζόμενο, με κάθε νέα και νέο που θα παλεύει για μια πολιτεία και ένα κράτος που τουλάχιστον θα σέβεται την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών του .Είναι σίγουρο πως θα συναντηθούμε όλοι μαζί στους δρόμους του αγώνα .

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.