ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ευχαριστεί τους μαθητές των σχολείων που πήραν μέρος στη δράση του συλλόγου με τις αποκριάτικες μάσκες που διακόσμησαν την πλατεία Αγοράς και έδειξαν σε όλους μας πως οι αυριανοί πολίτες της πόλης ενδιαφέρονται για το μέρος  που κατοικούν και θέλουν να συμβάλουν στην πολιτιστική του ανάπτυξη. Ευχαριστεί επίσης και τους εκπαιδευτικούς μέλη του που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί και αυτή η δράση του Συλλόγου με τις υπέροχες ιδέες τους και δημιουργίες . Όπως έχουμε ανακοινώσει θα δοθούν από το  Δ.Σ.   του Συλλόγου έπαινοι- βραβεία συμμετοχής σε κάθε σχολείο – νηπιαγωγείο που έλαβε  μέρος .

Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και φίλους στην ομάδα παρέλασης καρναβαλιστών  με σύνθημα «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ». Εμείς οι εκπαιδευτικοί ξέρουμε πως η συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης είναι συμβολή στο σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας και του τόπου όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε .

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.