ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

 

Ψήφισμα συμπαράστασης στις οικογένειες των ανθρώπων  που χάθηκαν στα Τέμπη

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας  εκφράζει τη  βαθιά του  θλίψη και  οργή για την ανείπωτη τραγωδία, με τον άδικο χαμό και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας στην σύγκρουση των τρένων  στα Τέμπη.

Ζητάμε να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία και να αποδοθούν οι  ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους .Η  ασφάλεια των μετακινήσεων, η ποιότητά τους και τελικά οι ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να  θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους ,της αδιαφορίας και της ανικανότητας των κυβερνώντων .

Όχι άλλες ζωές χαμένες . Όχι άλλα παιδιά θυσία στα συμφέροντα . Φτάνει πια . Δεν μπορεί το σήμερα και το αύριο της χώρας  μας να στηρίζεται στους ανίκανους .

Το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή του  συλλυπητήρια στις οικογένειες των συνανθρώπων  μας που έχασαν τους δικούς τους σε αυτή την εθνική τραγωδία στα Τέμπη .

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.