ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

Την Παρασκευή 3/2/2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών στο MYSTIK .

Η εκδήλωση περιλάμβανε την βράβευση τεσσάρων προσώπων με σημαντική προσφορά στο χώρο της εκπαίδευσης : της Χρυσούλας Παπαγεωργοπούλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας), Κάλλιας Χατζηγιάννη (Γενικά Αρχεία του Κράτους), Αντώνη Αντωνίου (Εστία Γνώσης Χαλκίδας) και του Κώστα Μπαϊρακτάρη (Σύλλογος Φίλων Σκαρίμπα).

Βραβεύτηκαν επίσης και οι συνάδελφοι συνταξιούχοι για την μακρόχρονη και τεράστια προσφορά τους στο Δημόσιο Σχολείο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της πόλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι βουλευτές του νομού και υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί τον συνάδελφο εκπαιδευτικό, συγγραφέα-ποιητή, Γιάννη Κανδύλη, για την προσφορά τεσσάρων ποιητικών συλλογών του με τίτλο «Μετρητής βημάτων» που προσφέρθηκε ως δώρο σε προσκεκλημένους .

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας  εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και τους υπεύθυνους και εργαζόμενους στο MYSTIK για την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν και εύχεται καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα στα μέλη και στους φίλους του.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.