ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 1-6-2022

 

«ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2022»

Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, αποφάσισε την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. την 1η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη.

Η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 7:00μ.μ.στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει με τις σχολικές μονάδες σε πλήρη λειτουργία,διότι για πρώτη φορά δεν δίνεται άδεια απουσίας για πραγματοποίηση εκλογικής διαδικασίας από το Υπουργείο Παιδείας με προφανή στόχο την απομαζικοποίηση, συρρίκνωση, απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Θα λειτουργήσουν έξι(6) εκλογικά τμήματα σε Χαλκίδα (3), Ψαχνά,Ερέτρια, Μαντούδι για την διευκόλυνση των συναδέλφων, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 7:30 το βράδυ.

Επίσης θα υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής των συναδέλφων με ηλεκτρονική ψηφοφορία την Τετάρτη 1 Ιουνίου από 8:45π.μ. έως 12:45 το μεσημέρι.

Η ύπαρξη και ηλεκτρονικής κάλπης είναι υποχρεωτική με βάση τον νέο νόμο. Σε περίπτωση μη ύπαρξής της οι εκλογές έχουν σοβαρό θέμα ακυρότητας.

Όλες και όλοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής είτε δια ζώσης ψηφοφορίας είτε ηλεκτρονικής.

Όσοι δεν επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον εκλογικό κατάλογο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας να το δηλώσουν στέλνοντας στο email του συλλόγου sylchalk@gmail.com την άρνηση τους μέχρι την Τετάρτη 18/5/2022.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει δεκτή έως την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.

Με τη μαζική συμμετοχή μας απαντάμε στην Υπουργό Παιδείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.