Δελτίο Τύπου

Χαλκίδα 19/9/2021

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας και κυρίως προς τους μαθητές, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου μοίρασε σχολικά είδη στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Ροβιών, Λίμνης,Κεχριών και Κηρίνθου. Τα σχολικά είδη παραδόθηκαν σε συναδέλφους που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της περιοχής και θα μοιραστούν άμεσα με σκοπό όλα τα παιδιά να έχουν όσα χρειάζονται για τις καθημερινές τους σχολικές εργασίες ( τσάντες,τετράδια, γραφική ύλη, υλικά εικαστικών, φαγητοδοχεία κ.α.).Τα σχολικά είδη είναι προσφορές από μέλη του Συλλόγου μας αλλά και πολλών άλλων Συλλόγων Εκπαιδευτικών της χώρας, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, Σχολείων, Τραπεζικών Ιδρυμάτων και πολιτών.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που βοήθησαν στην τακτοποίηση και μεταφορά όλων αυτών των σχολικών ειδών καθώς και τους συναδέλφους της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας που ήταν εκεί για την παραλαβή και τη διανομή.

 

Ευχαριστεί επίσης ξεχωριστά θερμά:

  • Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» για τη χρηματική τους προσφορά.
  • Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «Ρήγας Φεραίος» για τη χρηματική τους προσφορά.
  • Τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού Σταγιά Πευκούλα,τους συναδέλφους και τους πολίτες της περιοχής για την χρηματική τους προσφορά.
  • Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων για την αποστολή σχολικών ειδών.
  • Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης για την αποστολή σχολικών ειδών.
  • Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη» (iRoDi) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,την υπεύθυνη την κ. Καρτασίδου Λευκοθέα με τη μεσολάβηση της συναδέλφισσας Καραθανάση Ζαχαρένιας για την αποστολή σχολικών ειδών.
  • Την Attica Bank στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας και την κ. Μπασιάκου Λυδία για την αποστολή σχολικών ειδών.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Μέριμνα όλων μας είναι η ομαλή λειτουργία των σχολείων στις πληγείσες περιοχές και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από όλες τις πλευρές.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.