Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Συλλόγου.
Λόγω της επιδημίας COVID-19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πραγματοποίηση αιμοδοσιών εκτός του χώρου των σχολείων,  η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 από 8.30π.μ. – 13.30μ.μ.
Οι ανάγκες σε αίμα είναι πάντοτε μεγάλες. Η συμμετοχή όλων μας είναι λοιπόν πολύ σημαντική. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.
Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
«Δώρισε λίγο αίμα, όλοι μαζί να σώσουμε τον ένα.
Σήμερα εγώ, αύριο εσύ. Κανείς δεν ξέρει τη στιγμή!»
Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας
Λάμπρος Γιαννούχος                   Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.