Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, καταδικάζει την αδικαιολόγητη χρήση βίας στη διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό συναδέλφων.

Καταγγέλλουμε τη βίαιη αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, που διαδηλώνουν υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στην εργασία και αγωνίζονται για ισοδύναμες ευκαιρίες και αξιοκρατία.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας, να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που έχει εξαγγείλει η Δ.Ο.Ε. τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό μέτωπο αγώνα, για το Δημόσιο σχολείο που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί.

Συμμετέχουμε…γιατί η μη συμμετοχή είναι ανοχή και αποδοχή…!

Υπερασπιζόμαστε τις ισοδύναμες ευκαιρίες, την αξιοκρατία το δικαίωμα σε μια ζωή αξιοπρέπειας!

(θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση μας 13.00 από το Βούρκο, την οποία δηλώνετε στη Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 )

Η Πρόεδρος                                          Η γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                                 Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.