Συνδρομή για τη συνδικαλιστική χρονιά 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή για το Σύλλογο μας, για τη συνδικαλιστική χρονιά 2018-2019, για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς είναι 32 ευρώ (22 ευρώ, που πρέπει να αποδοθούν στη ΔΟΕ -20 ευρώ για ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ και 2 ευρώ για το ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) και 10 ευρώ για τη λειτουργία του συλλόγου μας. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί σε δόσεις των 5 ευρώ και μια των 2ευρω, από την ενιαία αρχή πληρωμών, αφού θα ήταν αδύνατη η συλλογή των χρημάτων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών μας.

Για τους συναδέλφους αναπληρωτές η συνδρομή διαμορφώνεται στα 25 ευρώ  από τα οποία τα 15 αποδίδονται στη Δ.Ο.Ε. (12€ για Δ.Ο.Ε. + 3€ για την ΑΔΕΔΥ) και τα 10 στο σύλλογο .

Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης παρακράτησης της συνδρομής τους από τη μισθοδοσία τους, μπορούν οι συνάδελφοι να καταβάλλουν τη συνδρομή σε δόσεις ή εφάπαξ κάθε Δευτέρα στα γραφεία του Συλλόγου από 5.00μ.μ. έως 8.00μ.μ. ( Έλλοπος 20 στο 6ο Δημοτικό σχολείο)

Προτείνουμε να γίνουν 5 δόσεις των 5 ευρώ, προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του Συλλόγου Βέτα Κορωναίου στο 6974341868

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η συνδρομή στο σύλλογο είναι πολιτική πράξη με ιδιαίτερη σημασία , σε μια εποχή που τα κεκτημένα χρόνων έγιναν ζητούμενα .

Είναι πολιτική πράξη γιατί είναι κίνηση, σκέψη και πράξη, που επιχειρεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής, όλων των εκπαιδευτικών και πολιτών.

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, γνωρίζετε ότι συμμετέχει σε κινητοποιήσεις στην Αθήνα αλλά οργανώνει και δράσεις σε τοπικό επίπεδο, που αφορούν τις διεκδικήσεις μας, τον πολιτισμό και την ενημέρωσή μας. Αποτελεί ζωντανό κομμάτι της πόλης και του συνδικάτου, δίπλα στον κάθε συνάδελφο στα καθημερινά προβλήματα που αφορούν το σχολείο με νομικό σύμβουλο (για συμβουλές και υπεράσπιση των συναδέλφων όπου χρειαστεί)  μπροστα στις κλαδικές διεκδικήσεις. Η οικονομική συμμετοχή των μελών μας είναι επομένως πολύ σημαντική για την οργάνωση των δράσεων μας.

Επισημαίνουμε, ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, μέλη του συλλόγου είναι όσοι συνάδελφοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, προϋπόθεση λοιπόν συμμετοχής στις ομάδες του συλλόγου, είναι η καταβολή της συνδρομής.

Συνάδελφοι η εποχή μας έχει ανάγκη από κοινά σημεία, συμμετοχή, συλλογικότητα, ηθική και αξίες.

Υπερασπιζόμαστε το σχολείο των ισοδύναμων ευκαιριών, για τους μαθητές μας αλλά και για τους εκπαιδευτικούς.

Συμμετέχουμε, μοιραζόμαστε, ανακαλύπτουμε νέους δρόμους επικοινωνίας και διεκδίκησης…

 

Η Πρόεδρος                                                             Η Γεν. Γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                                                     Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.