Λειτουργία ομάδων Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας 2018-2019 από 1 Οκτωβρίου

Η λειτουργία των ομάδων τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο μας, με δράσεις και συνεργασίες, λειτούργησαν με επιτυχία συσπειρώνοντας τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας, στηρίζοντας αγωνιστικές δράσεις.

Η δημιουργία και λειτουργία των ομάδων του Συλλόγου, απέδειξε ότι μέσα από τα κοινά ενδιαφέροντα, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συσπειρωθούν και ο Σύλλογος να αποτελέσει πυρήνα αφύπνισης, ενότητας, και έμπνευσης, για τους αγώνες διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, για μια εκπαίδευση που αξίζει να έχουμε .

Ανοίγουμε νέους δρόμους, συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε για την επαναηθικοποίηση της δημόσιας ζωής, την διεκδίκηση της δημοκρατίας και της συμμετοχής των ανθρώπων, των συναδέλφων, την υπευθυνότητα και την δοτικότητα, την ανάπτυξη της συλλογικής συνείδησης.

Οι ομάδες του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας για το σχολικό έτος 2018- 2019 :

  • Ομάδα κουκλοθέατρου με εμψυχώτρια την Αλεξάνδρα Πυρπιρή, κάθε Δευτέρα 5.00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στο 6ο Δημοτικό σχολείο (Έλλοπος 20)
  • Ομάδα εικαστικών με κύκλους και θεματικές και εμψυχώτρια την Βούλα Παναγιώτου κάθε Τρίτη στις 6.00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Και οικονομική επιβάρυνση 5 ευρώ το μήνα.

  • Ομάδα Οπτικοακουστικής Έκφρασης και φωτογραφίας , με εμψυχωτή τον Γιώργο Ζαφειρίου κάθε Τρίτη στις 6.00 στο 4ο Δημοτικό σχολείο και οικονομική επιβάρυνση 5ευρω το μήνα για κάθε συνάδελφο, που συμμετέχει.
  • Ομάδα μοντέρνας χορογραφίας με εμψυχώτρια την Κοραλία – Κατερίνα Θωμά, κάθε Τετάρτη στις 6.00μ.μ. στο 5ο Δημοτικό σχολείο και συμμετοχή 5 ευρώ το μήνα.
  • Ομάδα παραδοσιακών χορών με δάσκαλο τον Ελευθερίου Δημήτρη

κάθε Τετάρτη 7.30 – 20.15 Αρχάριοι και 20.15- 21.15 Προχωρημένοι στο 5ο Δημοτικό σχολείο

  • Ομάδα «ρυθμός με κρουστά» με εμψυχώτρια τη Βάλια Σεβροπούλου κάθε Πέμπτη στις 5μ.μ. στο 5ο Δημοτικό σχολείο και συμμετοχή 5 ευρώ το μήνα.
  • Ομάδα ραδιοφώνου κάθε Πέμπτη 7μ.μ. – 8μ.μ. στο σταθμό των εργαζομένων
  • Ομάδα φιλαναγνωσίας με δράσεις επιμορφωτικές για εκπαιδευτικούς, διαδραστική αφήγηση και γνωριμία με συγγραφείς, πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου όπου θα μπει το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.
  • Ομάδα δράσης και αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον κ Τζιγιάννη, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη των συναδέλφων και των πολιτών, με τη δημιουργία μόνιμου δικτύου και ομάδας εκτάκτου αναγκών.( μετά από δήλωση συμμετοχής θα οργανωθεί η ομάδα)

Η δήλωση συμμετοχής με την παρουσία σας, στο πρώτο μάθημα είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτιμήσουμε αν η συμμετοχή επιτρέπει την λειτουργία της ομάδας.

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                          Έφη Βαρβάρου

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.