Δίκτυο αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, σε αυτή τη φονική πυρκαγιά. Συμπαραστεκόμαστε   στους τραυματίες και τους πυροπαθείς συνανθρώπους μας και δηλώνουμε ότι ο σύλλογος μας, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων, που προκύπτουν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Για ακόμη μια φορά, έρχεται στην επιφάνεια η ανυπαρξία μέτρων προστασίας των πολιτών, η έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού, καθώς και η έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης.

Ο σύλλογος μας καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και όποιον πολίτη θέλει, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, όχι αντικαθιστώντας το έργο του κράτους, αλλά αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, απαλύνοντας με όποιο τρόπο μπορούμε τον πόνο των συνανθρώπων μας. Οι ανάγκες στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής αλλάζουν με τις ώρες. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις θα προσαρμόσουμε τη δράση μας.

Τα γραφεία του συλλόγου μας στο 6ο Δημοτικό σχολείο (Έλλοπος 20) θα γίνουν ο τόπος συγκέντρωσης όσων αναφέρονται στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη από :

ΓΑΖΕΣ

BETADINE

ΝΕΡΟ

ΠΑΝΕΣ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

ΚΡΕΜΕΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!!

Τα παραπάνω θα συλλεχθούν στον σύλλογο, Τετάρτη 25/7, Πέμπτη 26/7 καθώς και Δευτέρα 30/7 Τρίτη 31/7 και Τετάρτη 1/8 ώρες 6-8μμ

Τηλ. επικοινωνίας : 6974341868 κ.Βέτα Κορωναίου

6944420563 κ. Εριφίλη Βουγιούκα

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.